Hoe kunnen scholen, bedrijven en organisaties technologie inzetten en regels rond social distancing omarmen?

25 februari 2021 – 11u00

Hoewel er licht is aan het eind van de tunnel, zullen we ons nog voor een hele tijd moeten houden aan bepaalde coronamaatregelen, zoals social distancing. Howest, Thomas More & Flanders Make hebben verschillende projecten op poten gezet rond deze uitdaging, waarbij nieuwe technologie en digitalisering ingezet wordt om de samenwerking tussen personen op afstand vlotter te laten verlopen.

De 3 instellingen zetten hun praktijkvoorbeelden nu in de kijker via een gratis webinar. De onderzoekers presenteren eenvoudige oplossingen om digitale lessen en opleidingen te verbeteren en laten je kennis maken met high-tech tools zoals smartglasses en virtual reality.  -> Meer informatie en registratie