EdU-talks: de Europese Onderwijsruimte

4 februari 2021 13:00 – 14:00

VLEVA en het Departement Onderwijs en Vorming nodigen u graag uit op hun eerste EdU-talk van 2021. EdU-talks zijn online middagsessies waar Europese onderwijsthema’s toegelicht worden. Op die manier kunnen we jullie op de hoogte houden van de internationale onderwijsagenda die, na een korte periode van vertraging vorig jaar, terug op kruissnelheid is gekomen.

Tijdens de eerste EdU-talk op 4 februari van 13.00 u. tot 14.00 u. van het Departement Onderwijs en Vorming en VLEVA wordt dieper ingegaan op de Europese onderwijsruimte. Wat zijn de doelstellingen hiervan? Hoe zullen deze gerealiseerd worden? Welke uitdagingen en mogelijkheden creëert de EEA voor Vlaanderen?

De EdU-talk is nog te beluisteren via de link hieronder (Lees meer).

Lees meer …..